Reclame
terug

'Worldwide Eating Brigade' en FAN-Tastic Food Trucks, en Super Diner restaurant in Avengers Campus

Voor de snelle hap tussendoor.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Wanneer je in het nieuwe Avengers Campus rondloopt en je krijgt een klein hongerke, dan heb je de keuze om langs te gaan bij de food trucks van WEB.

    Normaal gezien staat WEB voor 'Worldwide Engineering Brigade', maar voor de WEB food trucks staat het voor 'Worldwide Eating Brigade'. De WEB food truck serveert verschillende Aziatische noedelgerechten en kokossballen. Bij de FAN-Tastic food truck kan je dan weer Tony Stars' favoriet krijgen: hotdogs in New York-stijl, inclusief verschillende soorten sauzen en toppings en een cheesecake op een stokje als dessert. Je kan de worst ook vervangen door een veganistische variant.

    Verder kan je ook eten bij een klein, traditioneel Amerikaans restaurant, genaamd Super Diner. Het restaurant, dat vroeger verse hamburgers serveerde onder de naam 'Café de Cascadeur', serveert nu Reuben sandwiches. Dit volgens een typisch Noord-Amerikaans recept gemaakt met rundvlees, kaas, zuurkool en een dressing, gegrild tussen sneetjes roggebrood.

    Andere opties om te eten zijn Stark Factory en PYM Kitchen.

    Misschien ook interessant?

    Ontdek de magie van Disneyland Paris voor de beste prijs dankzij de beste prijskalender

    25 augustus 2024 21:31

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 34

    25 augustus 2024 18:03

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.