Reclame
terug

Pixar-show in Walt Disney Studios Park krijgt nieuwe naam: "TOGETHER: a Pixar Musical Adventure"

De show is later dit jaar te zien.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    De Pixar-show "TOGETHER: a Pixar Musical Adventure" zal vanaf de zomer van 2023 worden opgevoerd in het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park. Tijdens de show wordt je meegenomen door de iconische werelden van Pixar, van Toy Story tot Monsters, Inc..

    Beleef een betoverende 30-minuten durende show vol ontroerende en originele verhalen, verteld door middel van verschillende scènes. Deze show belooft niet alleen spectaculaire effecten en vernieuwende choreografieën, maar ook een onvergetelijke muzikale ervaring.

    Een live band van acht getalenteerde muzikanten brengt een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van Pixar's meest memorabele soundtracks, terwijl ze ook nieuwe muziek ten gehore brengen. Dit is geen gewone band: ze weten precies hoe ze hun publiek kunnen betoveren met hun muzikale talenten en zorgen voor een onvergetelijke avond.

    Om deze magische show te creëren hebben de teams van Disneyland Paris Live Entertainment samengewerkt met professionele muziek- en dansartiesten, die meerdere prijzen hebben gewonnen. Het resultaat is een prachtige samenwerking van creatieve geesten die het beste van zichzelf hebben gegeven om een show te maken die je voor altijd zal bijblijven.

    Misschien ook interessant?

    6 redenen (inclusief pro tips!) waarom je Disneyland Paris zonder kinderen moet bezoeken!

    15 september 2024 19:51

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 35

    1 september 2024 16:59

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 34

    25 augustus 2024 18:03
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.