Reclame
terug

Hoe houd je je kinderen geïnteresseerd tijdens het wachten in Disneyland Paris

De beste tips van onze experten
kinderen
Een dag in Disneyland Paris is een droom voor kinderen 🌟, maar lange wachttijden kunnen een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er genoeg manieren om je kinderen te vermaken terwijl jullie in de rij staan! 🎠 In deze blogpost geven we je handige tips om wachttijden net zo magisch te maken als de attracties zelf.

Gebruik de Disney-app om je dag te plannen 📱

De officiële Disneyland Paris-app is onmisbaar voor je bezoek! Hiermee kun je wachttijden checken en gebruik maken van Disney Premier Access om lange rijen te vermijden. Je kunt je kinderen laten helpen met plannen door ze de volgende attractie of show te laten kiezen. Hierdoor gaan ze enthousiaster in de wachtrij staan.

Maak gebruik van 'interactieve' wachtrijen 🕹️

Sommige attracties hebben wachtrijen vol leuke visuals en soms zelfs interactieve elementen. Kinderen kunnen alvast in de sfeer komen van de attractie en zich alvast voorbereiden op het avontuur.

Zo stap je in Buzz Lightyear Laser Blast binnen in het ruimteship van Buzz en kan je een levensgrote animatronic zien staan. Bij Spider-Man W.E.B. Adventure wordt je wachtrij onderbroken door een prachtige voorshow. Meer fan van de achtbanen? In de wachtrij van Avengers Assemble: Flight Force ontmoet je een levensgrote animatronic van niemand minder dan Iron Man. Bij Meet Mickey Mouse kan je kijken naar animatiefilmpjes van Mickey Mouse op het grote scherm.

Neem kleine spelletjes mee 🎲

Sommige wachtrijen kunnen lang duren, zeker als je wilt wachten om Mickey Mouse, of de Disney Prinsessen te ontmoeten. Compacte spelletjes zoals kaartspellen of boter-kaas-en-eieren zijn ideaal om de wachttijd leuk te houden. Ook een klein kleurboekje of een magnetisch reisspel kunnen wonderen doen.

Speel Disney-gerelateerde spelletjes 🎭

Speel 20 vragen, maar dan met een Disney-thema! Laat je kinderen raden welk Disney-personage je bent of speel een zoektocht naar verschillende kleuren of figuren in de omgeving. Dit maakt wachten veel leuker en interactief.

Gebruik je smartphone voor interactieve apps 📲

De Play Disney Parks-app biedt spelletjes en trivia die speciaal zijn gemaakt voor wachttijden. De app is ontwikkeld voor de Amerikaanse Disney Parken en bieden daar extra interactiviteit aan, maar sommige zijn ook zo te spelen. Enige nadeel.. De app is enkel beschikbaar in het Engels.

Verder kan je zien dat je favoriete spelletjes van je kinderen op je gsm staan. Heb je internet nodig? Er is WiFi beschikbaar doorheen beide Disney Parken.

Verzamel en ruil Disney Pins 🎁

Pin Trading is een geweldige manier om kinderen te vermaken. Terwijl jullie wachten, kunnen ze hun pins laten zien en nadenken over welke ze willen ruilen. Het verzamelen en ruilen van Disney-pins geeft een leuk doel tijdens het wachten. Als je geluk hebt, dan staan andere Pin Traders voor of achter je in de wachtrij en kunnen jullie pins wisselen.

Neem gezonde snacks mee 🍎, maar zondigen mag ook!

Gezonde snacks kunnen wonderen doen om hongerige en ongeduldige kinderen tevreden te houden. Denk aan fruit, crackers of kleine sandwiches die je makkelijk uit je tas haalt. Dit helpt om hongerbuien te voorkomen en kinderen te kalmeren. Vergeet zeker niet om ook drinken mee te nemen.

Pro tip: vaak staan er leuke chalets met fruit op een stokje met chocolade, popcorn, pannenkoeken en veel andere lekkernijen beschikbaar in Fantasyland (Disneyland Park), of nabij Place de Rémy (Walt Disney Studios Park).

Vertel verhalen of lees een Disney-boek 📖

Breng een klein Disney-verhalenboek mee en lees het voor aan je kinderen tijdens het wachten. Let wel op dat dit sommige andere gasten kan storen. Of bedenk samen jullie eigen Disney-avontuur! Dit helpt om hun verbeelding te stimuleren en hen enthousiast te houden voor wat er komen gaat.

Je kan ook je kinderen naar een film laten kijken op een tablet of telefoon. Heb je Disney+? Dan heb je toegang tot de rijkdom aan films die Disney te bieden heeft.

Laat ze foto’s maken en herinneringen vastleggen

Laat je kinderen foto’s maken met een camera of je telefoon. Ze kunnen hun eigen magische momenten vastleggen en het park door hun ogen vastleggen. Terugkijken naar hun foto’s zorgt voor veel plezier tijdens het wachten.

Conclusie

Wachten hoeft niet saai te zijn in Disneyland Paris! Gebruik deze tips om wachttijden vol magie en plezier te maken. Of je nu spelletjes speelt, verhalen vertelt of de omgeving verkent – de tijd vliegt voorbij. 🎢✨

Wil je meer handige tips voor je bezoek aan Disneyland Paris? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang een handige planner.

Misschien ook interessant?

Top 10 Kinderattracties in Disneyland Paris die je niet mag missen

25 september 2024 12:21

6 redenen (inclusief pro tips!) waarom je Disneyland Paris zonder kinderen moet bezoeken!

15 september 2024 19:51

Het wekelijkse Disney-overzicht - week 36

8 september 2024 18:32
Je verblijf in Disneyland Paris
Zin in een trip naar de magie?

Bekijk de aanbiedingen

Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.