Reclame
terug

Disneyland Paris zet gratis digitaal boek over erfgoed online

Weet je even niet wat doen?

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    In deze moeilijke dagen, hebben we allemaal wel een beetje heimwee naar de echte Disney-magie. Om er toch even van te genieten, heeft Disneyland Paris een gratis digitale versie van het boek over het erfgoed online gezet. Hierin krijg je een kijkje in het prachtige vakmanschap en design, dat al meer dan 27 jaar in de shows, parades en parken is verwerkt.

    Het 64 pagina's tellende boek, is zowel in het Frans als het Engels geschreven en neemt je mee in de geschiedenis van Disneyland Paris, inclusief verhalen over Walt Disney en de filosofie achter de verschillende themalanden. Verder wordt er uitleg gegeven over de kleurrijke kostuums die gebruikt zijn tijdens shows, parades en evenementen en krijg je een kijkje hoe een parade ontworpen wordt.

    Het boek werd voor het eerst verspreid onder InsidEars-leden die de preview van afgelopen september (2019) van de tentoonstelling Heritage Days Celebration in het park bijwoonden. Hierna werd de tentoonstelling opengesteld naar iedereen.

    Booklet_Patrimoine_Disneyland_Paris.pdfBooklet_Patrimoine_Disneyland_Paris.pdf

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 30

    28 juli 2024 12:32

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 28

    15 juli 2024 00:11

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 27

    7 juli 2024 16:05
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.