Reclame
terug

Disneyland Paris stopt met de verkoop van jaarpassen

Voorlopig tijdelijk.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    Disneyland Paris is totaal onverwacht gestopt met het verkopen van jaarpassen. Vanaf 30 maart 2023 kan je dus geen abonnement meer hebben op de magie. Voor bestaande houders van een jaarpas veranderd er voorlopig niets.

    "We luisteren altijd naar onze gasten en streven er voortdurend naar om nieuwe ervaringen te bieden en nieuwe producten te ontwikkelen die keuzes, flexibiliteit en waarde bieden voor onze jaarpashouders.", laat Disney weten op sociale media. Voorlopig is het verkopen van jaarpassen gepauzeerd.

    Voor bestaande houders van een jaarpas veranderd er niets. Zij blijven hun huidige voorwaarden behouden en kunnen hun jaarpas ook verlengen tegen dezelfde prijs. Wanneer Disneyland Paris hun vernieuwde jaarpassen gaat aanbieden, is nog niet weten. "We kijken er naar uit om later dit jaar meer met jullie te delen", laat Disney weten.

    Momenteel was de Infinity jaarpas het duurste. Hiervoor betaalde je 499 euro. De goedkoopste jaarpas was de Discovery jaarpas en koste 229 euro.

    Misschien ook interessant?

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 33

    25 augustus 2024 17:25

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 30

    28 juli 2024 12:32

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 29

    21 juli 2024 23:10
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.