Reclame
terug

Één jaar planning nodig voor de etalages op Main Street U.S.A.

1 minuut om te lezen

Deel dit artikel

Op deze pagina

    De vieringen voor de 25e verjaardag zijn volop aan de gang, maar er komen nog afleveringen van de mini-serie 'My Sparkling 25' om je een kijkje achter de schermen te geven. In aflevering 6 staan we even stil bij de etalages op Main Street U.S.A..

    Deze keer worden we begeleid door Doris van Doris Fashion die samen met Laura Cetrullo, manager creatieve projecten en merchandising, een blik werpt op de etalages.

    Elke van de 55 verschillende etalages op Main Street U.S.A. wordt tot in detail ontworpen, maar er is natuurlijk een rode draad, namelijk het gebruik van een Victoriaanse stijl, de kleuren blauw en zilver en natuurlijk veel sterren. Het ontwerpen van al deze etalages heeft één jaar in beslag genomen.

    In een etalage worden vooral de producten afgebeeld die zich in de winkel bevinden en waarvan verwacht wordt dat ze goed in de smaak zullen vallen. Zo worden bijvoorbeeld Mickey en Minnie in dezelfde outfit getoond als ze aan hebben tijdens de nieuwe Disney Stars on parade. Op Main Street vind je niet in elke winkel dezelfde merchandising. Zo heb je winkels die zich vooral focussen op kleding, terwijl andere de focus hebben op servies. Maar niet in elke etalage staan producten. Sommige dienen ook voor een selfie bij te nemen.

    Misschien ook interessant?

    6 redenen (inclusief pro tips!) waarom je Disneyland Paris zonder kinderen moet bezoeken!

    15 september 2024 19:51

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 32

    10 augustus 2024 23:17

    Het wekelijkse Disney-overzicht - week 30

    28 juli 2024 12:32
    Je verblijf in Disneyland Paris
    Zin in een trip naar de magie?

    Bekijk de aanbiedingen

    Geniet van betoverende kortingen en onvergetelijke arrangementen, speciaal ontworpen voor jouw droomreis. Maak je klaar voor avontuur, ontmoetingen met geliefde personages en ongeëvenaarde magie.