Reclame

Ontcijfer de code en win weekendje Disneyland

Place to be: Station Antwerpen!
1 minuut om te lezen
Op maandag 20 januari is het Centraal Station van Antwerpen the place to be als je van Frozen en Disneyland Paris houdt. Met een magische schattentocht kan je immers kans maken op een op weekend in Disneyland Paris tijdens het nieuwe 'Frozen Celebration' seizoen.

Enige kennis van Frozen is wel vereist! Kennen jullie de namen van de personages van de laatste film? Kunnen jullie alles vertellen over de parade in Disneyland Paris? Dan zijn jullie alvast een stap voorop om de schattenjacht te winnen!

Als je zes vragen goed beantwoordt en bijgevolg de geheime code ontcijfert, maak je kans op één van de drie onvergetelijke weekends in Disneyland Paris tijdens Frozen Celebration gedurende het weekend van 17-18-19 april boordevol Frozen verrassingen.

Frozen en Disneyland Paris strijken voor één dag neer in het prachtige treinstation van Antwerpen-Centraal om jullie het Frozen Celebration thema te laten ontdekken. Maak een team met jouw vrienden of familie en start de zoektocht naar de antwoorden op zes vragen op verschillende plaatsen in het station.

Wie zijn kans wil wagen, kan zich ter plaatse inschrijven in de centrale hal van Antwerpen-Centraal, op 20 januari om 15 uur. De schattentocht zelf vindt plaats tussen 16:30 uur en 17:30 uur. 

Misschien ook interessant?

Een nieuw avontuur begint: Walt Disney Studios Park wordt Disney Adventure World

13 april 2024 20:04

Disneyland Paris geeft een nieuwe blik op 'World of Frozen' en 'Adventure Bay', het grote meer

13 april 2024 19:20

Disneyland Paris onthult de openingsdatum van nieuwe Alice in Wonderland stuntshow

13 april 2024 19:10
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.