Reclame

Disneyland Parijs is op zoek naar prinsen en prinsessen

Ben jij de geschikte kandidaat?
1 minuut om te lezen
Disneyland Parijs is op zoek naar mensen die graag in de huid willen kruipen van een Disney-prins of -prinses. Zij kunnen deelnemen aan tal van parades, meet 'n' greets en shows doorheen de Disney-parken. Op 22 september wordt er een open auditie gehouden in Amsterdam.

Altijd al gedroomd om als Disney-prins of Disney-prinses door de parken van Disneyland Parijs te wandelen? Dan is nu je kans! Disney is op zoek naar maar liefst 170 nieuwe Cast Members met aanbiedingen van vaste en tijdelijke contracten die starten tussen oktober 2018 en maart 2019.

Als je wilt deelnemen aan de audities moet je tussen de 137 en 193 cm groot zijn en Engels of Frans kunnen spreken. Verder moet je comfortabele kleding dragen om deel te nemen aan een dansoefening en voor de dames (soms ook de heren) is het dragen van make-up verboden.

De audities worden gehouden op 22 september 2018 in de Chassé Dance Studios in Amsterdam. Meer informatie kan je vinden op http://careers.disneylandparis.com/en/auditions/character-audition-netherlands-3.

Misschien ook interessant?

Van Walt Disney Studios Park naar Disney Adventure World! Alle spannende updates van de persconferentie!

14 april 2024 17:15

Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda in Avengers Campus

13 april 2024 19:54

Disney Davy Crockett Ranch wordt gerenoveerd met personages uit DuckTales

13 april 2024 19:47
Je verblijf in Disneyland Paris
Sorry, maar er ging iets mis. Probeer het zo meteen nog eens.